Campaign Engineer

Campaign Engineer

Functiebeschrijving

Heb jij als developer/campaign engineer minimaal 2 jaar ervaring met marketing automation tools en ervaring met CRM en BPM? Wil je je kennis en ervaring in het digital domein verder uitbreiden? Dan willen we je graag in ons team!

Profiel

Veel van de vraagstukken van onze klanten hebben componenten uit zowel het data (CRM) als proces domein. Voor ons liggen deze domeinen dan ook dicht bij elkaar en versterken ze elkaar. Binnen het Digital domein hebben we een groeiend team dat zich bezig houdt met het implementeren en beheren van marketing oplossingen. Daarnaast ondersteunen we marketeers bij het ontwikkelen van omnichannel marketing campagnes en customer journeys.

Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een campaign engineer die het team kan helpen om op het vlak van marketing automation oplossingen verder te groeien. Je vindt het leuk om hierover je kennis te delen met de rest van het team en je bent in staat om bij onze klanten je kennis in te zetten voor een mooi resultaat.

Jij gaat je vooral richten op:

  • Het implementeren en beheren van marketing automation tools.
  • Het bouwen van marketing campagnes, email templates, data koppelingen, e.d.

Wat neem je mee aan ervaring:

  • Minstens 2 jaar ervaring met marketing automation tools.
  • Je kunt bij de klant een technisch-adviserende rol op het gebied van omnichannel marketing campagnes vervullen.
  • Technisch beheren van marketing automation tools (run fase; bijvoorbeeld Tripolis, Selligent, Adobe Campaign, Blue Conic, Relay42).
  • Uitstekende beheersing van zowel Nederland als Engels.

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bel me! Je kunt mij bereiken op: 06-42745321.
Direct reageren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar siham.hubara@businessdecision.nl. Tot snel!