Sales Business Development Executive

Sales Business Development Executive

Functiebeschrijving

Met het oog op onze groeiambitie zoeken we in Nederland een Business Development Sales om nieuwe klanten binnen te halen. Een echte hunter!

Bij Business & Decision ben je niet alleen onderdeel van het team, je maakt deelt uit van het DNA van het bedrijf. De cultuur van Business & Decision is – naast de kwaliteit van onze mensen - de drijvende kracht achter ons succes. De drie kernwaarden van Business & Decision zijn Open en informeel, Bescheidenheid, en Familiair. Alles is georganiseerd rondom die drie begrippen. Het is ook niet vreemd dat er bij ons slechts twee dimensies echt relevant zijn: Klant en Medewerker zorgen voor de continuïteit van ons prachtige bedrijf.

Door deze kernwaarden continue uit te dragen en in de praktijk te brengen, is Business & Decision hard gegroeid en zet die groei door. Uiteraard ook in het groeien met nieuwe klanten en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons sales team.

De nieuwe collega gaat werken als Business Development Sales en dat houdt in dat je dagelijks de cultuur van Business & Decision uitdraagt, zowel bij nieuwe klanten als bij onze medewerkers, want succesvolle deals gebeuren vanuit de inhoud. Daarom zoeken we iemand die past binnen onze cultuur en die affiniteit heeft met Data.

Jij bent de schakel tussen ons bedrijf en de prospects. Potentiële klanten enthousiasmeren en elke dag nieuwe mensen spreken. Jij legt nieuwe leads vast en bent verantwoordelijk voor de follow-up. Jij wilt klanten aan jou binden en zorgt ervoor, door middel van zelfbedachte originele sales activiteiten, dat prospects uiteindelijk omgezet worden in klanten.

Verder willen we iemand aanhaken die een eigen klanten-netwerk heeft, minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvol met business development actief is geweest en die een kick krijgt van new business & demand generation. Het genereren van nieuwe klanten en deze omvormen tot echte lange-termijn relaties, dat is het doel. Je bent dus een echte doener.

Onze ideale kandidaat heeft plezier in het managen en proactief benaderen van toekomstige klanten. Samen zijn we verantwoordelijk voor de verkoop van het volledige portfolio van services van Business & Decision. Met baanbrekende referenties kunnen we het succes van Business & Decision nog verder accelereren.

Wat verwachten we van je?

  • Commerciële, Bedrijfskundige of IT-achtergrond op minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met verkoop van Informatiemanagement (Data & Digital diensten);
  • Commerciële drive en energiek;
  • Bewezen sales trackrecord in new business is een must;
  • Beschikt over een uitgebreid zakelijk netwerk;
  • Culturele match met onze kernwaarden;
  • Een positieve houding, een hunter mentaliteit.

Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek.
Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl. Telefonisch te bereiken op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. In een trendy gebouw in het hart van Utrecht.