Medior Business Process Management Consultant

Medior Business Process Management Consultant

Functiebeschrijving

Ben jij de ervaren BPM consultant die process kennis combineert met het realiseren van BPM oplossingen? Zie je het als een uitdaging om je collega’s hier in mee te nemen? Dan willen we je graag in ons team!

Profiel

Veel van de vraagstukken van onze klanten hebben componenten uit zowel het data als proces domein. Voor ons liggen deze domeinen dan ook dicht bij elkaar en versterken ze elkaar. Binnen het BPM gebieden hebben we een groeiend team dat zich nu overwegend richt op proces analyse en optimalisatie binnen complexe omgevingen.

Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar de BPM consultant die het team kan helpen om ook op het vlak van BPM oplossingen verder te groeien. Jij snapt de wereld van proces optimalisatie, maar weet ook hoe de uitkomsten met behulp van BPMSuites in organisaties verankerd kan worden. Je vindt het leuk om hierover je kennis te delen met de rest van het team maar ook in staat om met je klanten te schakelen over de impact en aanpak van Proces optimalisatie trajecten en BPMSuite architectuur.

Jij gaat je vooral richten op:

  • Het uitvoeren van BPM voor klanten. Je kunt hierbij verschillende rollen invullen, denk aan, Expert, Architect of Projectleider
  • Het delen van kennis en het helpen opleiden van collega’s, om op die manier de technische BPM skills verder te ontwikkelen.

Wat neem je mee aan ervaring:

  • Minstens 4 jaar ervaring in BPM projecten
  • Ervaring met het uitvoeren van Proces verbeteringstrajecten, bijvoorbeeld met Lean;
  • Implementeren en ontwerpen van BPM solutions (IBM BPM, PEGA etc.)
  • Ervaring in het modelleren van processen met behulp van BPMN 2.0
  • Ervaring in business consultancy, project management en/of management ervaring is een pré
  • Uitstekende beheersing van zowel Nederland als Engels

Wat bieden we jou?

    Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bel me! Je kunt mij bereiken op: 06-42745321.
Direct reageren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar siham.hubara@businessdecision.nl. Tot snel!