Young Professional

Young Professional

Functiebeschrijving

Sta jij graag aan de voorkant van innovatie, en wil jij meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen in IT? Duik jij graag in de code of sta je te popelen om de nieuwste frameworks en algoritmes uit te testen? Heb je een sterke analytische basis en de drive om deze verder uit te breiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons nieuwe Young Professional Programma zijn wij op zoek naar starters met maximaal 1,5 jaar werkervaring om in te stromen in onze Business Intelligence, Data Science en Digital productlijnen. Binnen onze technische productlijnen houden wij ons bezig met projecten op zowel Enterprise als startup niveau. Dit zorgt voor een breed scala aan expertise en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Middels het Young Professional Programma word je opgeleid tot consultant in een of meerdere van onze productlijnen, met daarbij de nodige IT- en toolkennis. Daarnaast zal je onder begeleiding van een ervaren consultant ingezet worden bij de klant. Afhankelijk van waar je interesse en talenten liggen wordt er een plan gemaakt voor je verdere ontwikkeling. Op basis van dat plan zal je doorgroeien als consultant in het Data en Digital domein.

Ben jij de Young Professional die wij zoeken?

  • Maximaal 1,5 jaar werkervaring;
  • HBO/WO-opleiding afgerond, met voorkeur in een van de volgende richtingen: Wiskunde, Natuurkunde, Biologie, Psychologie, Informatica, Kunstmatige Intelligentie;
  • Affiniteit met programmeren; ervaring in een van de volgende programmeertalen is een pre: R, Python, SQL, SAS;
  • Beschikking over een gezonde dosis doorzettingsvermogen;

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. In een trendy gebouw in het hart van Utrecht. 

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bel me! Je kunt mij bereiken op: 06-42745321.
Direct reageren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar siham.hubara@businessdecision.nl. Tot snel!