Senior Domainlead Customer Engagement

Senior Domainlead Customer Engagement

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior Domain Lead Customer Engagement! Do you have what it takes?

Het versterken van de (digitale) dialoog met klanten is een kerncompetentie voor de Data Driven organisatie. Voor ons Customer Engagement team zoeken we een Domainlead: iemand die ons gaat helpen dit team verder te laten groeien. Samen met onze klanten werken we hard om hen te helpen om 'Data’ Driven organisaties' te worden. Wij doen dat door met onze klanten steeds de relatie te zoeken tussen hun doelstellingen en de manier waarop data daar aan bij kan dragen. Dat vertalen we samen naar concrete roadmaps en architecturen. Naar oplossingen die we voor of met hen kunnen realiseren.

Klanten waarderen ons omdat wij hen helpen waarde te creëren vanuit data. Dat begint niet bij tools & technologie maar bij het begrijpen hoe waarde ontstaat en welke vragen met data beantwoord moeten worden. Is dat helder, dan kunnen we effectief en efficiënt deze vragen helpen beantwoorden met innovatieve en pragmatische marketing intelligence en campaign management oplossingen.

Profiel

Het inzetten van innovatieve digitale marketing oplossingen is een essentieel onderdeel van de digitale transformatie die organisaties nu doormaken.

We hebben een klein maar enthousiast team, dat onder jouw leiding verder zal moeten groeien, in aantal maar ook in 'oplossingen'. We kunnen snel stappen zetten op basis van de kennis en competenties die internationaal binnen Business & Decision aanwezig is. Dit is een kernopdracht voor de domainlead die we zoeken!

Wij zoeken iemand die zich bij ons thuis voelt en over de volgende vaardigheden beschikt:

 • Ondernemend, pragmatisch en klantgericht;
 • Ervaring heeft met het bouwen van een team en het laten groeien van collega's;

Ondernemend is, excellente analytische vaardigheden heeft, een kei in communiceren is en goed kan organiseren en presenteren;

Als Domainlead Customer Engagement ga je je tijd verdelen tussen:

 • Het uitvoeren van Customer Engagement projecten voor klanten. Je kunt hierbij verschillende rollen invullen, bijvoorbeeld expert, architect of projectleider;
 • Sales en Business Development ondersteunen bij het opvolgen van leads en verkopen van projecten;
 • Het verder laten groeien en versterken van het team binnen B&D Nederland dat werkt aan Customer Engagement en Digitale Transformatie, in aantal en competenties;
 • Samen met Business Development en onze internationale kernteam ontwikkelen van nieuwe proposities, producten en competenties;

Je bent de aanvoerder van een groeiend team en bent dan ook samen met de people managers verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de consultants in jouw team.

Ben jij de Domainlead die wij zoeken?

 • Minstens 5 jaar ervaring in Digitale Marketing, Customer Engagement of Campaign management projecten;
 • Ervaring met Digitale Marketing/Campaign Management tools (Adobe Campaign, IBM, Oracle, Marketo;
 • Ervaring met het inzetten van analytische oplossingen (Adobe Analytics, Google Analytics);
 • Affiniteit met (digitale) marketing en sales processen en teams in commerciële organisaties;
 • Ervaring in business consultancy, project management en/of management ervaring is een pré;
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels;
 • Master of Science;

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bel me! Je kunt mij bereiken op: 06-42745321.
Direct reageren? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar siham.hubara@businessdecision.nl. Tot snel!