Vacatures

Vacatures

Werken bij Business & Decision!

Werken bij Business & Decision Nederland betekent werken in een jong en dynamisch bedrijf. Het betekent werken met ambitieuze collega’s die graag kennis en ideeën met elkaar delen. Business & Decision biedt je niet alleen de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar ook aan de groei en het succes van het bedrijf zelf. Onze cultuur is informeel en persoonlijk en eigenschappen als ondernemerschap en lef passen binnen ons profiel.

Ons succes hebben we te danken aan het continu ontwikkelen van onze consultants door middel van training, persoonlijke coaching en kennisdeling. Wij willen waarde toevoegen aan de klant en onze consultants, door het stimuleren van innovatie en de door de focus te leggen op slimme oplossingen met behulp van de nieuwste technologieën. Om het maximale uit medewerkers naar boven te halen, streven wij naar een stimulerende omgeving met flexibele carrière mogelijkheden.

Business & Decision, als jong en groeiend bedrijf, biedt werknemers de ruimte om eigen ideeën en initiatieven in te brengen en hun eigen carrière pad te kiezen. Ben jij ondernemend, ambitieus en een teamplayer dan komen we graag met je in contact. Bekijk de actuele vacatures op onze site. Staat je profiel er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar siham.hubara@businessdecision.nl.