Strategie & Innovatie

Strategie & Innovatie

Het gaat niet om het idee, maar wel om het idee waar te maken.

Innovatie is niet iets nieuws, het is er al sinds het stenen tijdperk. Het is hetgeen wat de mensheid onderscheid van andere soorten. De uitdaging waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben is de snelheid waarmee innovaties elkaar opvolgen, welke innovaties ze moeten implementeren en wanneer. Het is onmogelijk om alle ontwikkelingen op het gebied van technologie en tools bij te houden terwijl je je op je eigen organisatie focust. Er komt namelijk veel bij kijken: Wanneer is het beste moment om een verandering te implementeren? En welk idee zal de hype overleven? Wat voor impact heeft het op mijn business processen?

Bij B&D hebben we een team dat speciaal gefocust is op innovaties. Ze kijken continu naar nieuwe oplossingen en valideren deze. Hierdoor kunnen we helpen met het selecteren van de best passende technologie en bijhorende methodologie die de klant wilt toepassen. Ook leveren we de juiste mensen om te helpen bij het implementatie traject en ervoor kunnen zorgen dat de verandering een duurzaam en waardevol resultaat oplevert.

Naast innovatie is een goede strategie noodzakelijk om de implementatie van nieuwe visies te verzekeren en om te voldoen aan regels en voorschriften die door bestuursorganen worden opgelegd. Ons strategieteam helpt met het ontwikkelen en implementeren van de roadmap.

Oplossingen

Oplossingen

  • Datalab
  • BDS Leergang
  • GDPR
  • Virtual Assistants
  • Customer Journey
  • Data Governance