Netherlands Alle websites

Netherlands

Data Science domainlead

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Data science is een kerncompetentie voor de data driven organisatie. Voor ons snel groeiende analytics/big data team zoeken we een data science domainlead: iemand die ons gaat helpen dit team verder te laten groeien.

Business & Decision is een klein maar sterk consultancy bedrijf, gevestigd in Utrecht. Samen met onze klanten werken we hard om hen te helpen 'data driven organisaties' te worden. Wij doen dat door met onze klanten steeds de relatie te zoeken tussen hun doelstellingen en de manier waarop data daar aan bij kan dragen. Dat vertalen we samen naar concrete roadmaps en architecturen. Naar oplossingen die we voor of met hen kunnen realiseren.

Klanten waarderen ons omdat wij hen helpen waarde te creeëren vanuit data. Dat begint niet bij tools & technologie maar bij het begrijpen hoe waarde ontstaat en welke vragen met data beantwoord moeten worden. Is dat helder, dan kunnen we effectief en efficient deze vragen helpen beantwoorden met innovatieve en pragmatische analytics en big data oplossingen

Profiel

Data science is voor ons een belangrijke verbindende competentie tussen de verschillende disciplines in een informatie organisatie. We hebben een enthousiast team, dat verder zal moeten groeien, in aantal maar ook in 'oplossingen'. Dit is een kernopdracht voor de data science domainlead die we zoeken!

Als data science domainlead ga je je tijd verdelen tussen:

 • Het uitvoeren van data science projecten voor klanten. Je kunt hierbij verschillende rollen invullen, bijvoorbeeld expert, architect of projectleider;
 • Sales en business development ondersteunen bij het opvolgen van leads en verkopen van projecten;
 • Het verder laten groeien en versterken van het data science team binnen B&D, in aantal en competenties;
 • Samen met business development ontwikkelen van nieuwe data driven proposities, producten en competenties;

Je bent de aanvoerder van een groeiend team en bent dan ook samen met de people managers verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de consultants in jouw team.

Ervaring

Ben jij de data science domainlead die wij zoeken?

 • Minstens 5 jaar ervaring in analytics projecten;
 • Ervaring met Big Data/streaming data;
 • Ervaring met DataMining tools (SAS, SPSS, Azure Machine learning…);
 • Ervaring in Business Consultancy, Project management en/of Management ervaring is een pré;
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels;
 • Master of science;
 • Ervaring met het bouwen van een team en het laten groeien van collega's;
 • Ondernemend, met excellente analytische vaardigheden, een kei in communiceren en goed in organiseren en presenteren;

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl. Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Het bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal:
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

 • Volg ons op:
 • Facebook
 • Linked In