Netherlands Alle websites

Netherlands

Senior Data Management Consultant

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Door de versnelling in digitalisatie, de toenemende bedrijfswaarde van data en verscherpte wet- en regelgeving zien wij vanuit Business & Decision NL bij onze klanten een steeds groter besef dat datamanagement een cruciaal element is binnen deze ontwikkelingen. Veel keuzes moeten nog gemaakt worden, veel stappen moeten nog gezet worden. Het is nu voor veel organisaties zaak een inhaalslag te maken. Door de complexe en veelomvattende materie is dit voor veel bedrijven zeer lastige opgave.

Als een pragmatische autoriteit op het gebied van datamanagement weet je stakeholders op verschillende niveaus te overtuigen van het belang en de toegevoegde waarde van datamanagement. Als consultant bij onze klanten ben je in staat om verschillende facetten van praktisch in te richten en toe te passen. Je neemt inhoudelijk gezien het voortouw bij een implementatie. Vanuit bedrijfsprocessen en informatiebehoeften begeleidt je onze klanten bij het opstellen van bedrijfs-datamodellen. Daarnaast draag je actief bij aan de ambitieuze groei van het productdomein Datamanagement binnen Business & Decision NL.

Ervaring

Je brengt zeker drie tot vijf jaar werkervaring met Data Management implementaties mee.
Je hebt grondige kennis van en ervaring met:

  • DAMA-DMBoK (Data Management Association – Data Management Body of Knowledge);
  • Belangrijkste wet- en regelgeving rondom data;
  • Het opstellen van principes en uitwerken in kaders en richtlijnen;
  • Het beleggen van verantwoordelijkheid voor data gedurende de gehele levenscyclus;
  • Het definiëren en in werking brengen van Data Managementprocessen;
  • Het selecteren en inregelen van ondersteunende tooling voor Data Management;
  • Het begeleiden van verandertrajecten bij klanten.

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl.
Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Het bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal:
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In