Netherlands Alle websites

Netherlands

Business Process Expert

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Ben jij de ervaren Business Process Expert met onderstaande ervaring? Herken je je in het profiel. Je bent communicatief, ondernemend, flexibel en in staat om snel te schakelen en bereid om je kennis met ons te delen? Dan willen we jou!

Profiel en ervaring

Je kunt op CxO niveau schakelen over het belang van proces optimalisatie en de impact daarvan op de organisatie. Je bent in staat om samenhang aan te brengen in complexe organisatiebrede processen. Je kunt datastromen en proces architectuur samen brengen om organisaties succesvol door proces transformaties zoals Omni-Channel te loodsen.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van:

  • Proces verbetering en ontwerp                       
  • Procesontwerp in BPMN
  • Procesverbeterings methodologie (o.a. Lean / 6Sigma )
  • Commercieel vaardig

Projectmanagement ervaring is een pré.

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georienteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling.

Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.  

Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl. Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Het bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal:
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In