Netherlands Alle websites

Netherlands

Solution Architecten en Business Analisten

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Als Solution Architect / Business Analist speel je een sleutelrol bij de realisatie van succesvolle projecten. Vanuit de architectuuruitgangspunten bij de klant denk je mee over nieuwe oplossingen en de impact daarvan op die uitgangspunten en de algehele kwaliteit van de oplossing. Je overziet het geheel van technologieën, platforms en methodieken, begrijpt de toekomstplannen van de business en IT bij de klant en zorgt ervoor dat de gekozen oplossing daar goed op aansluit.

Ervaring

Wij zoeken solution architecten en business analisten met minimaal 5 jaar ervaring in het doen van Business intelligence projecten bij meerdere klanten. Je hebt ervaring met:

 • Goed kunnen vertalen van business vraagstukken naar technische oplossingen.
 • Het beschrijven van een globale oplossing.
 • Het maken en kunnen onderbouwen van een inschatting en een planning.
 • Zowel van business als IT een goede sparringspartner kunnen zijn.
 • Kennis/ervaring met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data science, analytics etc.
 • Goede SQL kennis
 • Datamodelleren (Kimball, Data vault)
 • Kennis van verschillende BI tools door technische achtergrond

Wat bieden wij jou?

Business & Decision is een strategisch business georienteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.  

 

Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl. Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Het bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal:
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

 • Volg ons op:
 • Facebook
 • Linked In