Netherlands Alle websites

Netherlands

BPM Suite expert

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Ben jij de ervaren (IBM) BPMS architect die BPMSuites ontwerpt voor complexe omgevingen en het als een uitdaging ziet om hierin met collega’s expertise op te bouwen? Ben je bereid om je kennis met ons te delen? Dan willen we jou!

Profiel en ervaring

Je kunt op CxO niveau schakelen over het belang van Proces optimalisatie en BPMSuite architectuur. Je bent in staat om BPMSuite architecturen te ontwerpen, vanaf data integratie tot aan proces flows en U.I. Datastromen en proces architectuur samen te brengen.

Bereid zijn om voor de young professionals op te treden als coach en trainer, zowel intern als extern.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van:

  • BPMSuite ontwerp en implementatie met de IBM BPM. 
  • IBM BPM/ODM ontwerp en implementatie
  • BPMN
  • Proces architectuur

Projectmanagement ervaring is een pré.

Wat bieden we jou?

Business & Decision is een strategisch business georienteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling.

Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.  

Bij interesse ontvang ik graag je CV en motivatie naar Siham.Hubara@businessdecision.nl. Ook ben ik telefonisch bereikbaar op 06-42745321 voor eventuele vragen.

Het bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal:
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In