Netherlands Alle websites

Netherlands

Junior Consultant

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!
Wil jij in het hartje van Utrecht werken? In een bedrijf waar respect, bescheidenheid en plezier van essentieel belang zijn? Waar je geen gebaande paden bewandeld, maar deze zelf creëert? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Je hebt je HBO- of WO-opleiding net tot 1,5 jaar geleden afgerond en bent op zoek naar een baan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Daarnaast ben je sterk analytisch, hebt affiniteit met IT gerelateerde onderwerpen en vindt het leuk om op projectbasis bij verschillende organisaties te werken. Als je jezelf hierin herkent zijn wij de organisatie die jou die omgeving kunnen bieden.

 

Binnen Business & Decision word je opgeleid tot consultant op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management met daarbij de nodige toolkennis. Daarnaast zal je onder begeleiding van een ervaren consultant ingezet worden bij de klant. Afhankelijk van waar je interesse en talenten liggen wordt er een plan gemaakt voor je verdere ontwikkeling. Op basis van dat plan zal je doorgroeien als consultant in de techniek, business, analytics of projectmanagement.

Wat biedt Business & Decision jou?

B&D is een strategisch business georienteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en er wordt met aandacht gekeken naar welk pad je zelf graag wilt bewandelen in je carriere. Als starter wordt je hierbij goed begeleid, zowel bij het werken in een nieuwe omgeving bij een klant in huis, als bij het ontdekken van waar jouw sterke punten liggen.  

 

Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.  

 

Past deze vacature perfect bij jou? Kom dan eens kennismaken onder het genot van een kop koffie. Je kunt mij bereiken op: 0642-745321. Maar je mag ook direct reageren. Stuur dan je CV en motivatiebrief naar siham.hubara@businessdecision.nl. Tot snel!

Bedrijf

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, Begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

Als Business & Decision helpen wij onze klanten met vraagstukken rondom het verbeteren van de bedrijfsvoering met behulp van informatie. Business & Decision Nederland is gespecialiseerd in het leveren van IT oplossingen en strategisch advies op het gebied van Business Intelligence, Data Management, Data Science en Business Process Management. Wij stimuleren innovatie door het implementeren van innovatieve oplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Dit geeft ons de kans om onszelf te onderscheiden van anderen en om in te spelen op de huidige markt. Wij helpen onze klanten te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel.

Internationaal
Business & Decision Nederland is een onderdeel van de Business & Decision Group. Business & Decision is opgericht in 1992 en uitgegroeid tot een internationaal adviesbureau met ongeveer 2600 medewerkers, gevestigd in 16 landen. Op basis van jaren internationale ervaring leveren we wat een klant nodig heeft om de informatievoorziening in het bedrijf beter te laten functioneren.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In