Netherlands Alle websites

Netherlands

Business Process Management

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Business Process Management (BPM) is de kunst van het effectief en efficiënt bereiken van organisatiedoelen. Bij Business & Decision geloven we dat Data en Proces nauw met elkaar verbonden zijn. 

Data & Processen

Om processen uit te voeren en de juiste beslissingen te nemen, is data nodig. Deze data ontstaat niet zomaar, maar wordt vastgelegd als onderdeel van een proces. Om de werking van een organisatie te verbeteren, moet daarom gekeken worden naar de volledige keten van data verzameling, proces flow, en intelligente ondersteuning van beslissingen. Vervolgens is data essentieel om de werking van een proces te kunnen meten en doorlopend te blijven verbeteren.
 

De eerste stap is het onder de loep nemen van organisatieprocessen en het gericht aanbrengen van verbeteringen hierin. Vervolgens kan gekeken worden welke activiteiten automatisch afgehandeld kunnen worden en hoe de verschillende systemen en datastromen op een handige manier gekoppeld kunnen worden.

Onze toegevoegde waarde

Projecten

Business & Decision helpt haar klanten met alle onderdelen van Business Process Management.

  • Voor een organisatie in de medische industrie doen wij een project waarin de huidige processen in kaart worden gebracht en proces verbeteringen worden doorgevoerd. Met als doel een her-implementatie van het ERP systeem dat aansluit bij een organisatiestructuur die begrijpelijk en bestuurbaar is.

  • Voor een TelCo brengen we proces verbeteringen aan en zijn wij verantwoordelijk voor het projectmanagement en procesontwerp van de uitrol van een BPM oplossing. In deze BPM oplossing worden diverse systemen gekoppeld en worden eindgebruikers door het proces geleid. Hiermee worden zowel toeleveranciers als interne afdelingen aangestuurd voor de bouw van het mobiele netwerk.

  • We doen verschillende Case Management projecten bij banken en in de publieke sector op het gebied van fraude detectie.

Voor projecten binnen het BPM domein gebruiken we het Business & Decision BPM Framework, een holistische BPM projectaanpak waarin onze Best-Practices voor de verschillende fasen van een succesvol BPM project zijn verzameld.

 

Methoden & Technieken

Business & Decision is thuis in meerdere technische oplossingen rondom BPM. We werken onder andere met Bizagi, IBM BPM en Business Forensics. Voor het toevoegen van analytics intelligence in proces flows werken we met platformen van onder meer Microsoft, IBM en SAS.

Voor het vastleggen van processen volgen we de BPMN 2.0 standaarden. We hebben veel ervaring met project- en change management zodat we niet alleen zorgen voor een passende technische oplossing, maar deze ook op de juiste wijze in de organisatie laten landen. We volgen hierbij Prince2 en SCRUM/Agile methoden.

Business & Decision combineert expertise op het BPM domein met diepgaande kennis van Business Intelligence, Data Management en Data Science. Wij creëren geen geïsoleerde systemen, maar brengen deze bij elkaar. We werken mee aan het stroomlijnen van de Data en Proces Strategie van onze klanten, en zorgen ervoor dat deze strategie omgezet wordt in concrete oplossingen.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In