Netherlands Alle websites

Netherlands

Scrum Master in BI projecten

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!
In deze Scrum Training worden Business Intelligence specialisten opgeleid om te werken volgens de Scrum principes.

Deze training is bedoeld voor iedereen die de Scrum principes wil toepassen in BI projecten.  Business & Decision heeft veel ervaring met Scrum in BI projecten. Deze blijken vaak net anders te werken dan bijvoorbeeld .net ontwikkelteams. De focus van deze training ligt op Business Intelligence, maar kan natuurlijk ook binnen andere teams geïmplementeerd worden. De training bestaat uit 4 avonden waarin de principes van Scrum worden uitgelegd aan de hand van het Scrum raamwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden uit Business Intelligence projecten.
Na het volgen van deze training zijn de cursisten in staat om het Scrum Master certificaat te halen, en als Scrum Master te functioneren binnen een Scrum team.

Om deel te nemen aan de Scrum Master training is geen voorkennis vereist.

Business & Decision kan ook een op maat gemaakt training voor u verzorgen, op uw locatie of in ons opleidingscentrum. Daarnaast biedt Business & Decision ook andere BI en Consultancy Skills trainingen aan. Kijk daarvoor op ons opleidingenoverzicht, of neem contact met ons op.

Inhoud van de Training

De Scrum Training is opgebouwd uit de volgende onderwerpen:

  1. Agile werken; Een korte omschrijving wat Agile werken inhoud, en welke Agile methodes er zijn om dit te bereiken. Hier wordt ingegaan wat het effect van Agile werken op Business Intelligence IT teams is.
  2. Scrum Raamwerk; Na de introductie van Agile werken zal hier worden in gegaan op een van de populairste vormen van Agile werken, Scrum. Het Scrum principe zal hier verder worden uitgelegd aan de hand van het Scrum raamwerk en vanuit praktijk ervaringen.
  3. Scrum Rollen; Het raamwerk van Scrum bestaat uit verschillende onderdelen waaronder de verschillende rollen binnen het Scrum team. In dit onderwerp wordt uitgelegd welke functies er bestaan in een Scrum team. De bijbehorende functies van de rollen zullen uitgebreid besproken worden. Hierbij wordt ook ingegaan over de Scrum rollen binnen Business Intelligence projecten.
  4. Scrum Events; Het raamwerk bestaat uit een aantal vaste evenementen. Deze evenementen worden beschreven. Daarnaast wordt ook het doel van de evenementen besproken wat het makkelijker zal maken om de Scrum principes uit te voeren in de praktijk.
  5. Scrum Artifacts; Hierin worden de benodigdheden besproken om de Scrum principes uit te voeren. Deze zullen het Scrum proces vergemakkelijken. Daarnaast is het voor de Scrum Master van belang dat deze Artifacts aanwezig zijn om zo het proces te waarborgen.

Aan het eind van de training zal ook het examen voor het behalen van het Scrum Master Certificaat geoefend worden, zodat de cursisten klaar zijn voor het echte examen. Het Examen kunnen cursisten indien gewenst zelf aanschaffen via de Scrum organisatie.

Inschrijven

Inschrijven

U kunt zich voor deze training inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de verdere details rondom inschrijving en facturering van de inschrijfkosten met u te regelen. U kunt ook contact opnemen via deze pagina.

 

Vragen

Wilt u meer weten over de training, wilt u weten welke trainingsmogelijkheden Business & Decision biedt, of heeft u een andere vraag over Business & Decision Academy?

Gebruik dan ons contactformulier.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In