Netherlands Alle websites

Netherlands

QlikView 11 Basisopleiding

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!
In deze Business & Decision QlikView Introductie training worden nieuwe Data Analisten en BI Ontwikkelaars in sneltreinvaart voorbereid op het werken met QlikView 11.

De training is bedoeld voor iedereen die binnenkort met QlikView aan de slag gaat. Deze training vindt plaats in zes avondsessies verspreid over 3 weken, zodat deelnemers de training kunnen combineren met hun dagelijkse werkzaamheden.

In deze compacte training worden de mogelijkheden van QlikView aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen uiteengezet. Zowel de Front-end dashboardomgeving als de Back-end scripting functionaliteit komen aan bod in een training die theorie afwisselt met het zelf bouwen van een geavanceerd dashboard.
Na deze training zijn cursisten in staat om mee te draaien als volwaardig (junior) lid van een QlikView team, en om hun eigen QlikView applicaties van A tot Z op te bouwen.

QlikView voorkennis is niet vereist. Basisbegrip van Business Intelligence concepten is wel aan te raden.

Business & Decision kan ook een op maat gemaakt training voor u verzorgen, op uw locatie of in ons opleidingscentrum. Daarnaast biedt Business & Decision ook andere BI en Consultancy Skills trainingen aan. Kijk daarvoor op ons opleidingenoverzicht, of neem contact met ons op.

Inhoud van de training

De QlikView 11 Basisopleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Blok 1 (2 avonden): QlikView Design. Na een introductie van de basis QlikView concepten, ligt de focus deze eerste dag op het werken met de QlikView Dashboard omgeving. We bouwen een eerste dynamisch Dashboard, op basis van een simpele dataset die we via het script inladen. In de loop van dit blok komen verschillende grafiektypen, listboxen, sliders en zoekfunctionaliteit aan bod. We duiken in het werken met variabelen, en in het conditioneel tonen van dashboard elementen.

Blok 2 (2 avonden): QlikView Development. Eerst kijken we in detail naar de Set Analysis logica. Vervolgens breiden we het Load scrip dat we op in blok 1 gemaakt hebben, in een aantal stappen verder uit. Hierbij komen o.a. geavanceerde Load statements, If-Then-Else logica, Variabelen, For/Then Loops, Resident Loads en Mapping Tables voorbij.

Blok 3 (2 avonden): QlikView Advanced. Tijdens het laatste blok van deze training kijken we verder naar de scriptingmogelijkheden van QlikView, en gaan we in op diverse architecturen van QlikView omgevingen, bijvoorbeeld het Layer-model. Ook gaan we in op het werken met Subs, Includes, QVDs en Binary Loads.

Inschrijven

Inschrijven

U kunt zich voor deze training inschrijven via ons inschrijfformulier. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de verdere details rondom inschrijving en facturering van de inschrijfkosten met u te regelen. U kunt ook contact opnemen via deze pagina.

 

Vragen

Wilt u meer weten over de training, wilt u weten welke trainingsmogelijkheden Business & Decision biedt, of heeft u een andere vraag over Business & Decision Academy?

Gebruik dan ons contactformulier.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In