Netherlands Alle websites

Netherlands

NPrinting FAQ Frequently Asked Questions

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

 Welke licentieversies zijn er beschikbaar?

 Er zijn vier licentietypes beschikbaar: Basic, Desktop, Standaard en Enterprise 

  • Met Basic kan een gebruiker geen rapportages aanmaken, alleen bekijken. Deze licentie is dan ook gratis.

  • De Desktop geeft de ontwikkelaar de mogelijkheid om templates aan te maken vanuit een QlikView Dashboard. Ook kunnen rapportages verstuurd worden.

  • De Standard en Enterprise versies draaien op een centrale server. Hiermee kunnen templates gemaakt worden, en rapportages geautomatiseerd worden aangemaakt en verstuurd. De Enterprise versie kan daarnaast ook beveiligde rapportages aanmaken, bestaande gebruikersgroepen inladen, en als een Service op de achtergrond draaien. Dit laatste is van belang om de applicatie op een solide manier te kunnen opnemen in uw beheerde BI omgeving.

 


 

Kan ik ook rechtstreeks PDF rapportages maken?

Omdat ieder rapport wordt gemaakt met een NPrinting template, en PDF alleen een uitvoer formaat is, is er altijd een stap nodig voordat het rapport omgezet kan worden naar PDF. Alle rapportages die met NPrinting worden voorbereid, in zowel Excel, PowerPoint, Word en HTML, kunnen als PDF opgeslagen worden. De workflow van NPrinting kan dit geautomatiseerd uitvoeren.

 


 

Kan Business & Decision ook helpen bij de implementatie?

Ja, Business & Decision Nederland biedt ook Consultancy Services aan. Wij hebben ervaren ontwikkelaars in huis op het gebied van QlikView en NPrinting en andere BI software. Daarnaast hebben we vergaande expertise op het gebied van BI Governance en de inrichting van informatievoorziening.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die NPrinting voor uw organisatie te bieden heeft, neem dan contact op met onze QlikView en NPrinting specialisten via onze contactpagina

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In