Netherlands Alle websites

Netherlands

Data Driven Business

!!tool_print!! !!tool_pdf!!!!tool_partage!!
!!tool_email!!

Beslissingen van organisaties zijn sterk afhankelijk van informatie. Een belangrijk gedeelte van de informatie wordt verkregen uit eigen data. Business executives, die te maken hebben met uitdagingen zoals acquisitie, klantenservice, concurrentievoordeel en wet- en regelgeving, begrijpen dat het succes van hun organisatie nauw verbonden is met de kwaliteit van hun informatie. Organisaties werken daarom voortdurend aan de verbetering van de informatievoorziening binnen de bedrijfsvoering. Hoe de link tussen informatie en business succes kan worden bereikt, is voor veel organisaties een moeilijk te beantwoorden vraagstuk.

De kwaliteit van de informatievoorziening binnen een organisatie is van essentieel belang. Als Business & Decision helpen wij onze klanten om hun informatievoorziening te verbeteren. Dat kan door het uitvoeren van scans en het helpen formuleren van een ‘Information Strategy’; hoe te zorgen dat informatie gaat helpen in het bereiken van concurrentievoordeel. Maar dat kan ook zijn doordat we vanuit onze toolexpertise ontwerpen, bouwen of inrichten.


Business Intelligence
Business Intelligence (BI) richt zich op de de feitelijke informatievoorziening. Dit is met name datawarehousing, reporting en analytics. Binnen Business & Decision hebben we specialisten voor verschillende tools in huis, die kunnen helpen met opzet, inrichting, ontwerp en bouw van Business Intelligence systemen en omgevingen. Onze competenties liggen met name op SAS, Qlikview, Cognos en een aantal andere tools.

Enterprise Information Management
Enterprise Information Management (EIM) heeft met name betrekking op Master Data Management, Meta Data Management, Eigenaarschap en Data Stewardship, Data Schoning en Datakwaliteit. Op deze aspecten helpen we klanten met het bepalen van hun huidige positie en het inrichten en verbeteren van deze competenties.

  • Volg ons op:
  • Facebook
  • Linked In